27 november 2014

♡ mijn 3 favoriete rode lipsticks ♡

Een lipstick kleur die nooit verkeerd is, is rood. Ik vind rode lipstick, als je de goede kleur hebt, bij iedereen prachtig staan. Zelf heb ik een aantal rode lipsticks in mijn bezit en vandaag deel ik graag mijn top 3 met jullie!
Rimmel Lasting Finish Lipstick 016 Heartbreaker - L'Oréal Laetitia's Pure Red - Hema Longer Lasting Lipstick 05


De eerste lipstick is Rimmel's Lasting Finish Lipstick in de kleur 016 Heartbreaker. Deze lipstick zou ik het snelst pakken voor overdag. Het is niet een knallende rood, hij neigt een beetje naar een framboos-kleur. Verder zit hij erg fijn op de lippen en brengt hij makkelijk aan. Een nadeel van deze lipstick is dat hij heel erg snel afgeeft, op je armen, op je kleren en soms zelfs naast je mond. Hierdoor blijft de lipstick niet lang zitten en moet je hem vaak bijwerken. Daarnaast zat er toen ik de lipstick kocht veel plaksel op de huls die er nog steeds niet af is... lelijk.De tweede lipstick die ik met jullie wil delen is L'Oréal's Leatitia's Pure Red. Ik was in de Kruidvat opzoek naar een mooie donkere berry-kleur lipstick. Toen ik deze zag en had getest gooide ik hem meteen in mijn mandje. Toen ik moest afrekenen schrok ik wel een beetje, deze lipstick is het duurst van de drie. Niet alleen het duurst, hij blijft ook het langst op de lippen zitten. Deze kleur kan je makkelijk een hele dag dragen als je hem halverwege de dag eventjes bijwerkt. 


De derde lipstick is een echte budgettopper. Altijd als ik deze kleur op heb vragen mensen waar ik deze gekocht heb en of de lipstick duur was. Nee, dit is gewoon de Longer Lasting Lipstick in de kleur 05 van Hema. De rood is intens en knalt van je lippen af, mede door de matte finish. Dit is een échte échte rode lipstick. De lipstick blijft lang op de lippen zitten maar na een tijdje heb ik het idee dat hij mijn lippen uitdroogt, dat is dan wel weer jammer.

Rimmel Lasting Finish Lipstick 016 Heartbreaker: €8,99
L'Oréal Laetitia's Pure Red: €14,99 (waarvan €1 gedoneerd wordt aan stichting Free A Girl)
Hema Longer Lasting Lipstick 05: €3,50Wat is jouw favoriete rode lipstick?

2 opmerkingen:

  1. Oh wauw, dit zijn echt drie perfect rode kleuren. Love them all! <3 Maar vooral L'Oréal's Leatitia's Pure Red vind ik echt zo een perfecte rode kleur voor kerst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel!! Laetitia's Pure Red was ik ook zeker van plan met de feestdagen te gaan dragen, haha :)

      Verwijderen